Ka Fapa Nen

In ka va hàwng a, lungngai beidawng hmêl èm èma ka fapa lo thû ka va hmu a. 9 I lu atan parthi mawi tak a ni ang a,I nghawng atan thi ang a ni dawn si a. Beisei deuhte an reh vung vung laiin Beisei miah loten min lawmpui a! Kan beiseite hi beisei chhan tur a awm laia, Beisei lote pawh beiseina min pe thei a,. ka blog tlawmte i lo tlawh ve avangin ka lawm e. kaa put lai? Cungsang ah a ummi Pathian hmaiah zeitindah ka kun lai? Khangh thawinak le kum khat a timi cawfa hna he maw amah cu ka fuh lai? 7 Bawipa cu tuukawng a thongthong le. Fapa mal ka ni a,ka Nu leh Pate'n keimahlo fa dang an nei hman lo. keipawh hi ka beidawng tak zet a ni. An pahnih chuan Isua chu Pathian fa leh an chhandamtu ani tih an hai lo a. A chhan chu nu leh pa tam tak te hian fate enkawl leh zirtir kawngah hian mahni fate vei hmasa lova midang fate kan vei hmasak thin vang a ni. Ka genogram hi ka blog-a dah that ka duh ve si, lian fiah tha taka dah theih turin paint-ah ka luhpui fuh hlei thei lo va, ka thianpa Pastor Suia'n min siam sak hlauh mai a ka lawm hle mai. Jocelyn-i chu a ṭawngṭai ta a, "Lalpa, tunah hian ka mal ngawih ngawih, khawngaihin ka fapa ka biak theih nân min ṭanpui rawh," a ti a. Ian-a chuan "Ka fapa i muhil tawh em?" a va ti a. ” “Vawikhat motor a rawn la chhuak, chhas te kan phur chhuak ve ngei a. Edwards nen an innei a, a ni nen hian fapa pathum an nei nghe nghe a ni. Ka la hre reng nikhat chu ka pasal Joe-a nen kan fapa Joey-a chungchang kan sawi mawlh mawlh lai chuan ka ngaihtuahna-ah chuan thil engemawni hi a rawn lut thut mai a,chu chuan mi ti nui ta hawk hawk mai a. Ka fapa mawlh hi vannei ka ti khawp,a ni. Ka zinpui zinga a upa zawk Pi Dingpuii chu vai pasal nei, a pasal awmnaa kal tur a ni a. Chutin min hlan let Derna anka, Val lungmawla’n ka hai mange; A sakhming koh Partinlawri, Hai der zelin lenlai kan chen. VANLALZAUVA -V. Fapa mal ka ni a,ka Nu leh Pate'n keimahlo fa dang an nei hman lo. A hrim hrimin, ka mark 5 hmuhna lehkha phek hi, he kum 44 chhung hian bo tur a ni! Mizoramah hian, hei aia document pawimawh bo riral ta a tam tehreng nen, he lehkha phek khat, kum 44 ral hnu pawha bo hlei thei lova rawn inlar leh hian ka ropuina leh ka himna hmun atang hian min hnuk thla leh ta a nih hi. 2019 (Inrinni) zan khan luahin, Biak in thar luah pual hian zan inkhawmah hun ṭha tak leh hlimawm tak hman a ni. Hmun hrang hranga awm Vangva chhuak zawng zawngte he hun poimawh tak hmang tur hian kan in sawmin kan in hriattir a ni e,Kohna hmu lo te tan hei hi kohna anga rin nghal a ni bawk. A nupui thih lai hian a fapa naupang zâwk Amos Lalramchhana chu nausen hnute hnelai mai a la ni. A chhan chu hmai hruk vak hi hmai tan a hraw lutuk. 1963 kuma fam) nen fa 3 an nei a, a nupui hnuhnung Pi Zahleimani nen fa 12 (fapa 5, fanu 7), an vaiin 15 a nei a ni. Ka pa chanchin tlem han sawi ila. keipawh hi ka beidawng tak zet a ni. Aman a lo zawh che chuan engmah sawi lo i kut zungtang 2 kha i hmuh leh dawnnia a ti a. An tih dan pangngaiin Fambola te ho chu anlo leng leh daih toh a. Urlawk zanah mu hma turin min han ti a, khum lua thleng dawhin ngaihtha takin kan mu ta siai siai thin a nih kha. A pa thih hnu-ah a unaute nen a pa aiawhtu nih an inchuh a, chumi rual chuan Rome sawrkar tihlungawi a ngai bawk si a. Hauchema hian Fapa pathum a neih chauh kan hre thei a. kan in upat hlei em a, ka patea tiin kan ko ta a ni. Nangmah nen thu ka thlung dawn a ni," a ti a. Khauphar phur Tin heti hi ani a,kan hotute thahnemngaihna azara Eilat Tiul tur tih thawm a lo rik phat atang khan engtin emawni ka awm huih nghal pang nia,tawi zawngin ka phur chiang. Thilsual ka tuah mi pakhat khat a um a sile Bawipa Pathian le amah ih hriilmi siangpahrang ih hmaiah atu-ah nan lungkim lonak phuang uh. He khuaah hian Vanphunga hnuah a fapa Awksarala chu lalah a thu. Keini chaw kan ei a tuihang kan hmang ang chiah hian Bible hunlai khan an lo hmang ṭhin. Bible a Genesis an tih hi in chhui hmasa phawt teh ang,Genesis ziaktu hi Mosia a ni a,Mosia hi kan hriat angin Aigupta Lalram chhungah Lal fapa nihna changin engkim finna zirin a awm a, amah hi Israel hnam thinlung pumi tak a ni a, Israel mi leh Aigupta mi an insual pawhin " tunge thiam zawk"pawh ti hmasa lova,_Aigupta mi zawk vawthlu duh khawpa hnam thinlung pumi a ni. Ṭhalaite hnêna thurâwn Ka fapa, ka zirtîrna theihnghilh suh la,Ka thupêkte vawng tlat ang che. "Ka thusawi kha a tak tak a nih a rinawm loh mai thei a ni, mahse, Pathian hmangaihna thukzia leh a hmangaihna avanga a fapa neih chhun pawh midang ten nunna an neih theihna tur a pek zia te sawi fiah turin zaninah hian Pathian chuan chu entirna chu a tak takin min lo paltlang tir ve tawh asin" a ti a. Thil hriatchhuah zawk ka nei —ka thianten ka silai an lo pu haw tawh si, a mu pakhat mah ka lo hawn tel tîr si lo!. - Dindini-pa Khawvel Sunday School Ni a lo thlen apiang hian a rawt chhuaktu Dr. Dil kamah chuan an let phung a. Luaha Renthlei He hla hi Mizoram leh pawn lamah hla sak tlanglawn pawl tak a ni a, mite. A tukah chuan tlai takah ka haw a, ka hawn lai chuan a ni chu dawhkan ah hian thil a lo ziak a. A tûk khua a lo vâr a, an han thochhuak chu, an naupang tlanchhiat pui, Pu Liankhuma fapa chuan, “E heu. Josefa unaute chu Aigupta-ah ei tûr leiin an lo kal a. -A TAWP TA-. Mambawihi Pialtu is with Gospela Man Utd at Bazar Veng, Lunglei Mizoram. Kei chu chutia ka thut na ah chuan ka kekawr hook chu alo in phelh ni ngei tur a ani, ka lo thawl deuh bawk nen bike atang akan tum thla chiah mai chu ka kekawr hakchu a tla thla ta maia a. Keichuan, engmah pek tur che ka nei ve lova, ka tih sak theih che awmchhun chu i tan leh i chhungte tana Țawngțai a ni. Zirtirtu-a kum khat ka awmna chauh a la ni bawk nen ka zakin sawi tur a vang duh ngei mai. Tlai khat chu a nuin a fapa leh chu hmeichhia chu zanriah kilpui turin a zuk tlawh a. Ka tisa chu a nih tur ang a ni kim tawh ti mai ang, ka hnute phei chu a kawh mah mah ka ti deuh thin. Learn More Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post. Kei chu chutia ka thut na ah chuan ka kekawr hook chu alo in phelh ni ngei tur a ani, ka lo thawl deuh bawk nen bike atang akan tum thla chiah mai chu ka kekawr hakchu a tla thla ta maia a. Ka pasal nen chuan phone-ah kan inbe reng a, ka fapa chu sex hmanpuia thlem turin min ti thin a, mahse huaisenna ka nei lo, ka thei thin lo, fur a lo thleng ta, ruah a sur duh ta hle mai a, chu chu remchangah ka la ta a, ka fapa hnenah chuan "mahni chauha mut hi ka hlau, ka bulah. net moffat blueseal. Bungzung atangin (1882): Tlaikuang atanga Bungzung a kai phei ta chu, Pawih ral laka a chet fuh avangin khua paw a ngah ta hle a, in 500 zet an tling a. Cocktail Recipes; He krismas hla a hla thute nen a ka ziak zawng zawng hi blog dangah copy phal a ni lo. pdf), Text File (. INBUMNA (true st0ry) Ka nu hi nuhrawn ani a, mahse ka chungah asual hran lo. 6, Matt 24:37-39, Days of Noah) a THU-LAI-MU (CORE MESSAGE) chu, RINGLO MITE CHUNGA CHHIATNA THLENG CHUNGCHANG A NI. A nu chuan, “In awm awmin in awm ang a, in than thanin in lo thang ang a, nangni pahnih vanga pasal neih loh ka duh hlei nêm,” a ti mauh mai a, a. Ka nu leh pa ka hrilh a. Ka genogram hi ka blog-a dah that ka duh ve si, lian fiah tha taka dah theih turin paint-ah ka luhpui fuh hlei thei lo va, ka thianpa Pastor Suia'n min siam sak hlauh mai a ka lawm hle mai. Motor khalhtu tur an awm loh avangin ka roommate nen Guwahati atangin chawl maih lovin Vaphai kan thleng thak a, taksa chuan a tuar ve deuh. Chuvang chuan tui ka hleuh fat fat ringawt mai a ni,” tiin a sawi. Lal Isua Lalna hi thurin innghahna a nih angin thurin pum pui hi Lal Isua Lalzia pawmna leh tichiangtu a ni chho ta zel a ni. 9 I lu atan parthi mawi tak a ni ang a,I nghawng atan thi ang a ni dawn si a. Zumura fapa naupang ber chu Chawnglianchhinga hi a ni. Thilsual ka tuah mi pakhat khat a um a sile Bawipa Pathian le amah ih hriilmi siangpahrang ih hmaiah atu-ah nan lungkim lonak phuang uh. Ram I hmuh theih zawng zawng te hi nang leh I thlahte hnenah rochun atan ka la pe dawn che u a ni” a ti a. 2010) Miin,‘Lalfamkim’ min tih hian ka famkim vanga ‘ei’ ka ni lova, ka hming a nih avanga ‘ei’ mai ka ni zawk tih hi ka lo va inhre har tak em! Chuti nilo se chuan dawt hi ka sawi ngun awm vei te ka ti mai mai. Ka bingmup a, ka mittui a dir zung zung a, Ka pasal leh ka fapa ka sunna aia nasa mah chuan ka thinlung chu a na a. A roof-top restaurant ah chuan zanriah ei nghal mai ila, ti a kan rel zui tak avang leh, a tlai deuh hlek dawn avang in driver in nghah tir chuan zan a haw tlai lutuk dawn a hriat avang in,driver haw tir mai ila, autorickshaw in kan haw mai anga chuan a khat reng. Lengzem mipa zaithiam Kimkima chu hla thar nalh tak nen kan hmu leh ta a, a hla thar hi “Rangkadartuiluani” tih a ni a, a Official Lyric Video hi Kimkima hian a Youtube Channel ah ngaihthlak theih in a dah chhuak ta. Ka nupui hming – Rut Chongloi. Mi reng reng chuan, 'Ka tih reng kha', 'A atthlak reng a ni', tiin an pafa chunga thil thleng chu a tha lo zawng hlirin an sawi tluar tluar a. an tawng chu hre tha thei lo mahila ka nu chu a beidawn hmel riauin ka hria. ZoGAG Midnight Special (18+ only) *Lawi that zanah nupa nun an hmang ve ngei a, pa ber chuan nu-i,i van nei **** tak em tihpah chuan tan a la sauh sauh a, chu tih lai chuan nu-ber in lak zei tum lutuk khan “nang lo pon nuam an ti thei lutuk” anti chiah chu pa ber chuan a then nghal hmak. Mahni kan inngaihhlutna khawvel, ka hman lo, engnge a nih bik, a neih ka ei biklo e, tia mahni inhmutha em em a, midang sualna kan hmuh len em em tawhna khawvelah hian rawngbawl a harsa ta talh mai le; chu mai bakah Setana hian bang lovin kan panna laiah min lo thlem ve reng bawk nen kan rawngbawlna pawhin hma a sawn hleithei ta meuh lo chu ni. Chutin min hlan let Derna anka, Val lungmawla’n ka hai mange; A sakhming koh Partinlawri, Hai der zelin lenlai kan chen. A bik takin ka pu nen hian kan inkawmngeih em em a. A nau nen hian kum 2 chiahin an inthlau a. Tin, Ka pa (Lalauva) hi ka pu Chhuahzovan a boralsan hma avangin Zumura teinah a sei lian a. Mizo HSS- a School- ah Principal chhuak ta, Pu K. 3na Pantur mai ka hriat loh vang chuan pawn khawvawt ah chuan ka fapa pua chuan ka dingreng akhua a vawtin thli lah a thaw vuk vuk reng amosia lah a tap bang hleithei lo bawk nenkapa chuan ka bungrua chu arawn theh chhuak phawk phawk aA awki a rin em avang chuan kan thenawm khawveng ho pawh anrawn dak huang huang aka zakin ka thinrim kher mai hetiang tak hian ka chhungte hi. → TKP tena kan enkawl TLM Target 12,000 kan neih atangin tunah hian Rs 9,510 tlin a ni tawh a, kohhran chhungkua thil pek petu zawng zawng chungah TKP chuan lawmthu a sawi a. Gen 17:18-21). Kum 1928-ah Zataia fapa Lalkhuma’n Hriphaw a kai a. Fapa fel zârah mo fel hmeltha, mahni in lam chuang kai sek lo, pasal nu leh pa duat thiam, inngaitlawm tak, taima tak, a tawk chauha kohhran bel thiam neih ka inbeisei bawk. Tlân theih loh. Vawi khat chu Conductor Reichei-a chuan a zaipawl leh rimawi tumtute chu Handel-a hlate mi hmaa an sak hmain enlawkna a neih pui a. *< Ka hnungzang hi vawtute hnenah ka dawh a, ka biangte hi hmul pawttute hnenah ka dawh bawk a : mualphonaah leh chilah ka hmai ka hup lo. A hming thianghlim tak chu chawi ka nuam zawk e” tih a’n chhiar thlen meuh chuan a mur sawng sawng a, chu hla chuan a hneh em em a, a taksa pum a sawi nghing a ni ber. Ka fapa a rawn damchhuak leh thei hi Pathian leh nangma vang liau liau a ni. A chhan chu a hausain a ropui hle niin an sawi. “Ka pu, engvangin nge ka fapa hnena he tiang thu mai mai sawi tura chawlh a nun nen lamin a zirtir thin a ni. Chuvangin Bible-a an lal chhung kum zat sawi hi dikah ring mai ila, BC tarlan hi chu m>nah i thlak mai teh ang. Kum 25 a pelh meuh chuan, mit chak lo, hnungzang ruh, thisen thlum leh insawiselna ka ngah ta mai. INBUMNA (true st0ry) Ka nu hi nuhrawn ani a, mahse ka chungah asual hran lo. 1:13 Tichuan Setana thlem chungin thlalerah chuan ni sawmli a awm a, ram sa zingahte a awm a; vantirhkohte chuan a rawng an bawlsak a. Tin, Nova Hunlaia Thil Thleng leh Lal Isua Lo Kal Lehna a Tehkhinnaa (Gen. __count__/__total__ YouTube TV - Live TV like never before. Nangni pawhin in hawn hma in lo dah dai hmasa zel tawh rawh u. Tlai khat chu a nuin a fapa leh chu hmeichhia chu zanriah kilpui turin a zuk tlawh a. Moody nen chuan a inhmelhriattir a. Ṭhangtharte hian kum 5 mi in nih aṭangin in khawih ṭan a. Chutia ka en kual velnaah Vitamin bur keh thei lehkha khawnga tuam chu ka thlauh keh ta hlauh mai a. CHANEL DANGAH UPLOAD PHALLOH A NI E Subscribe KEI LEH KA FAPAkan hlim dun ve a nia. Nunpuia Chhangte 100,556 views. Ninawm, ka buai buai nen, nang i misual mai mai a, ngaimawh te chuan mahni’n tihfai ve mai tur alawm). Abrahama thu hnawlin a awm fithla ta. Ka pa chanchin tlem han sawi ila. Tlantu beramno Lalthuthlenga thu chu, Lallukhum nen ropuiin tunah ro a rel e, Ropui leh chawimawi Pathian fapa. pdf), Text File (. Keichuan, engmah pek tur che ka nei ve lova, ka tih sak theih che awmchhun chu i tan leh i chhungte tana Țawngțai a ni. Taka!! Ka hre chhuak thut. 1963 kuma fam) nen fa 3 an nei a, a nupui hnuhnung Pi Zahleimani nen fa 12 (fapa 5, fanu 7), an vaiin 15 a nei a ni. A kawh tum tak a ni em phei chu ka hre hran lo. Kan kalna tur Motor chu kan Leader in a lo khalh mek bawk a-kan vaiin 4 kan nih chu. A roof-top restaurant ah chuan zanriah ei nghal mai ila, ti a kan rel zui tak avang leh, a tlai deuh hlek dawn avang in driver in nghah tir chuan zan a haw tlai lutuk dawn a hriat avang in,driver haw tir mai ila, autorickshaw in kan haw mai anga chuan a khat reng. “Ka nau Lallura chuan fapa mal a nei a, a duhawm lai takin a boral ta hlauh mai a, kan ui em em e, kan hrilh hai em em bawk a, he hla hi ka phuah a ni” tiin. A Nu Nen An Intihbuai Avangin A Thinrim In A Fapa Chu Inchhawng 5 Na Balcony Atang A Thlak June 17, 2019 Lalmuanawma Hauhulh OmOma Breaking News , Latest , Lawrkhawm , World News 0 South-west China a pa pakhat Zhang tia koh chu a fa thihna chungchang ah Police ten an man a, a fa a tihhlum avang hian a lak ah thubuai an siam sak. A U hi DU a a kal laiin, kan farnu te nen hostel khatah an awm trhin, min bazar pui zak zak trhin mawle. A tawngtai zawh chuan dam dap hian, ka harhchhuah tirha kanu awmna ka zawhlaia ka awmna damdawiinah tho ICU-ah kanu chu a awm mek thute, kha ka chetsual nia ka awmna an hrilh avanga kanu chuan min rawn lam tura ka patea fapa, kei aia kum hnih vela naupang nen bike-a an rawn kal thute, anni pawh an chesualin kanu chuan a lu a sawh a, nikhaw. A rang thei ang bera rawn chhuk turin ka fapa chu ka be ta a, an office chawlh veleh rawn chhukthla nghalin zanah A pa nen kan titi pui ta ani. Kha hall thim lutuk ah,ka sir mai a , hman a ka ngei, tuna ka atchilh hlum loh chauh tak mai ,midang nen a an hlim dun em em lai hmuh reng kha thil nuam a nilo. Ka nu leh pa ka hrilh a. Chuvangin Bible-a an lal chhung kum zat sawi hi dikah ring mai ila, BC tarlan hi chu m>nah i thlak mai teh ang. Tlai khat chu a nuin a fapa leh chu hmeichhia chu zanriah kilpui turin a zuk tlawh a. Mathaia bung hnihnaah chuan mi fingte tel ve dan chungchang chiang takin ka hmu thei a. 2018 ah Spot Verification neiin thiltisualtute leh ka fapa hi motor pakhatah chuangin an sawisakna hmunah an hruai a. Curuangah an pahnih in an feh tlang. Mi tu emawin, emergency nambar #911 an koh hian an sawi dan takah 80% chu ambulance lam kaihhnawih a nih thin avangin firefighter lam ngawt chu thiam tha dawnin ka hre lova, emergency medic lam, EMT (Emergency Medical Technician) nih chu tumin zirnaah ka inziaklut ve leh ta a ni. Tin, inthlahtute chu Aigupta ram ata ka hruai chhuak a: tin, tuipui in va thleng a; tichuan Aigupta mite chuan in thlahtute chu tawlailirte leh sakawr chung chuang mite nen Tuifinriat Sen thlengin an um a. i file i zu thlan khan open kha click leh ngai mai thei aw. Bailey hi Tabernacle Presbyterian Church, Philadelphia Kohhran Upa niin he ni pawimawh tak hi a thahnemngaihna avang liau liauva a rawt chhuah nia sawi…. Pu Thanghrima chu zai ngaina, Zaipawl hruaitu a lo ni bawk nen, a tu leh fate ah pawh zai leh solfa lam chawia hming phuah te pawh an awm phah ve hial. an zing ah khan kei lo tel ve chu ni ta ila lawm avangin ka mittui hi ak seng hreh hauh lo ang. Sex story erawh chu post phal a ni lo. 2015 khan min hrilh a. Hostel dangah hei ka dah lùt lehnghàl dâwn che,” tih thu ka hrilh a —a hmêla làwmna èng lo chhuakte kha ka hmuh hmaih hauh si lo. Tichuan heng a hnuaia ‘Ka (n) tana Pathian thiltih makte’ hi ka lo ziak thei ta a ni. Dil kamah chuan an let phung a. che lam ah. “Kum za dam tur ni ta la, kei chuan ni khatin kum za dam tlin loh ka duh ang; a chhan chu, ni khat lek pawh i tel lovin ka awm thei dawn lo,” an lo ti hial thin a ni. Thei leh theiloin ka tawngtai ta a, ka mitvai nge ka hre hauh lo. Hman atangin chu khua kan thlen chuan kan khua a hnai tawh tih ka hria. Ka pu zara ka pi (chu chu ka pu a thu zawk tihna) ka hriat tirha a mi biak dan leh a intihmilen thiam em avangin ka pu zawk hi ka pi zara ka pu ve mai emaw ka ti hial a. Fanai Chanchin Halkha lal Thawngzama chuan, "Keini Zathang te, Chinzah te, Fanai te hi hnam unau kan ni a, thlah khat kan ni. Watch Queue Queue. :) Tichuan, ka nau te pahnih Baby leh a fanu Sailotluangi, Ka nau Sangzuala leh a fapa Lalropuia ten Lengpuia min thlah liam ta a. Jack-a chuan "Aih apa, ka la meng" a lo ti var a. Lon Snowden chuan, 'Dik takin rorelna hi kalpui a nih dawn chuan, pa ka nih angin ka fapa hi rawn haw se ka duh a ni' a ti a. Tin, Ka pa (Lalauva) hi ka pu Chhuahzovan a boralsan hma avangin Zumura teinah a sei lian a. txt) or read online for free. Ka hriat leh chuan kan inah kal turin ka insiam a, ka thianpain motor khalhin ka thian dangte leh a unaunu, ka thianpate nupa nen kan inzui a. Ka kohna chhan che chu hei hi a ni. Kum 50 chuan a zai hi ka lo ngaithla tawh a, zaithiam dangte aiin George Bev-a zai hian ka nun a chawm bik a, ka la ngaithla chak reng a ni," tia Billy Graham-a'n a sawi George Beverly Shea hian a thatlai hun zawng zawng Pathian tana hmang zawh hnuin Kum upa tawh tak a ni chungin mite ngaihsan a hlawh reng a, taksa hrisellohna hrang hrangin. Kan awmna khua, city of Frederick, Maryland state a Fire & Rescue station-ah chuan member ka ni ve a, ka member nihna station chu United Fire Station #3 a ni a, downtown Frederick a awm a ni. * Isua chungah a fu - Tin, heti hi a ni a, mi zawng zawngin baptisma an chan zawh in, Isua pawhin baptisma a chang a, a tawngtai a, van a lo in hawng a, Thlarau Thianghlim chu taksa pu in thuro angina a lo chhuk a, a chungah a fu ta a ; tin, van a tangin aw a lo chhuak a, "Nang ka fapa duh tak I ni, I chungah ka lawm em em e," a ti a. an zing ah khan kei lo tel ve chu ni ta ila lawm avangin ka mittui hi ak seng hreh hauh lo ang. 1:1 Tin, heti hi a ni a, LALPA chhiahhlawh Mosia thih hnu chuan Mosia rawngbâwltu Nuna fapa Josua hnenah LALPAIN, 1:2 "Ka chhiahhlawh Mosia chu a thi ta a; chutichuan tho la, nang leh heng mipuiho zawng zawngte nen hian Jordan lui hi kan ula, anmahni, Israela thlahte ka pêk ramah chuan kal rawh u. Mizo HSS- a School- ah Principal chhuak ta, Pu K. He khawvelah hian ka lenglo niberin ka inhria. Ni rei reng ka nghak nem maw, Ka hlan ta a kei ka biahthu. An khua kan thlenga, damdawiin kan pan nghala. Police te nen 12. A thawhlehna tawmpui tu nula pakhat chanchin hi ilo chhiar lawk ang hmiang. Keini luh ve hun kha chuan sikul naupang nen kan nih avangin darkar 1 vel hun kan hmangin ka hria. Ka hriat veleh hmanhmawh thei ang berin ka rawn kal nghal, khawngaihin dawh hram hramla I fapa chu ka’n zai tan ang e” a tia a. February 26 - Free download as PDF File (. ka fapa, tuifinriat aṭanga lo chhuak i hmuh kha a lo lang ang. Nâa chuan ‘Ka lo mawnga thing kawrawng ka zu dêng a, sava chuan an hlau a, ven zui pawh a ngai lo’ a ti a. an zing ah khan kei lo tel ve chu ni ta ila lawm avangin ka mittui hi ak seng hreh hauh lo ang. Ni1 cu ka thianpa nen kan leg cuak a kan hmelhriat than kn lenlut fo thn na inah cuan kan kal ta a. Chu tawngkam chuan ka rilru a khawih na hle. Cule a thimi a fapa cu ka ihkhun ah a ret. Pathian zarah a dama a harh hle a ni. Ka pa in ka nu nen an inneihna a a thianpa, Middle sikula kan zirtirtu in middle sikul ka kal laia scholarship dilna form a 'kum khata Rs 100,000 aia tam lalut lo tan' tih a nih vanga a dil duh loh thu a sawite phei chu ka lo theihnghilh tawh thil a ni a, lung a chhe duh kher mai. Min fuihin ka thlen chin min zawt fo bawk. Motor khalhtu tur an awm loh avangin ka roommate nen Guwahati atangin chawl maih lovin Vaphai kan thleng thak a, taksa chuan a tuar ve deuh. Can hold no more then leaked into this. Ka nausen tetlai atrang tawh a min chhawnchhaih peih em em leh min duat em em thrin tu a ni a. a cartoon chhuak zawng zawng-ah a en duh ber a ni tlat. Database-ah hla 787 a awm a. Krista chu au thawm nên a lo kal hun chuan, Min hruai ang vânah hlimin ka khat ang; Lâwm takin ka chawimawi ang, a hma kûnin, ‘Aw ropui ber,’ tiin ka fak tawh ang. A fapa tlawh tura a zin thuai a beisei thu a sawi. Ka fapa hian Disney Chanel ah Doraemon a en thin a, Hindi a dub vek ania. Ka nupui nen eng emaw chen chu kan innei ta a. “Aw Baibul, aw Baibul, Ka ngai ka thlahlel em e; Aw Baibul, aw Baibul, Pathian Lehkhabu hi” tia naupang te te in hlaa an lo sak angin, keini pawh hian Pathian kan hnaih deuh deuh thei nan Bible hi i ngaina ang u. 4:5 Finna nei la, hriat thiamna nei rawh; Theihnghilh suh la,, ka kaa thu chhuakte hi chhiat lam pansan suh. Ka bingmup a, ka mittui a dir zung zung a, Ka pasal leh ka fapa ka sunna aia nasa mah chuan ka thinlung chu a na a. i khawhar changin leh i hun awl neihah khawngaihin i lo lenglut fo thin dawnnia. Beisei deuhte an reh vung vung laiin Beisei miah loten min lawmpui a! Kan beiseite hi beisei chhan tur a awm laia, Beisei lote pawh beiseina min pe thei a,. pdf), Text File (. Floyd Mayweather: Pound for pound boxer ropui hi Red Devils jersey ha chunga thla a la kan hmu fo tawh awm e. Mi reng reng chuan, 'Ka tih reng kha', 'A atthlak reng a ni', tiin an pafa chunga thil thleng chu a tha lo zawng hlirin an sawi tluar tluar a. ka ah ve fan cheng tlemte chu ka pe a,a kawr hma ipte a thruina peh. Ka pa in ka nu nen an inneihna a a thianpa, Middle sikula kan zirtirtu in middle sikul ka kal laia scholarship dilna form a 'kum khata Rs 100,000 aia tam lalut lo tan' tih a nih vanga a dil duh loh thu a sawite phei chu ka lo theihnghilh tawh thil a ni a, lung a chhe duh kher mai. Ka nu, Mari hi ka hmangaih a. Lottery man beisei na ang deuh. Kohhran mite tana Thurin pawimawhnate:. INBUMNA (true st0ry) Ka nu hi nuhrawn ani a, mahse ka chungah asual hran lo. A bik takin ka pu nen hian kan inkawmngeih em em a. Confession #2340. Hmuh thuai pawh ka inbeisei. Vawi tam tak kan tumna chu chhuanlam fahrah leh dawrawm te te hmangin kan han thulh leh phawt a. A chang chuan ka fapa hi a awmna atangin a lo en ve reng hian ka ring thin a, pawm a chak ve ngawt te hian ka ring thin. Thiante u, tun hmaa ka blog hming 'LENTUPUI' kha a mawi chu ka ti viau a, mahse mimal leh vengchhung velah eng eng emaw hming a hmang an lo awm ve nual mai a, hming danglam deuh ka duh si a, ka pian leh murna hmun hming "KHANDAIH" tiin ka thlak ta mai e. A len hunah chuan zai lam ni lova, thil danga a tui a nih pawhin lungsi taka theih tawp chhuahpui an tum tur thu leh, 2014-ah chuan Rap music-in Mizoram hi a hap hneh. Ka rilru a hlim ang. A fapa mihringte tlan nana a rawn hman mai le, he hmangaihna tluk a hmangaihna thuk hi a awm leh thei dawn em ni! he ti zawng hian ngaih tuah ta ila, Eden huan bawhchhiatna avang khan an chhia nen mihring te Pathian in min lo thlah liam tawh a, khawvel a cheng a, rim taka thawk a ei a in turin thu min lo pe tawh, kan kar ah khandaih vir zawk. Kan pa hi sorkar department pakhatah officer tenau a ni ve a. Gospel Tana. Tlai a rawn haw ta, a dan panngaiin a han ngaithla leh dawn a, a fapa aw riat nawk nawk a hreta zawk a. Thil hriatchhuah zawk ka nei —ka thianten ka silai an lo pu haw tawh si, a mu pakhat mah ka lo hawn tel tîr si lo!. Ratu khaw hming chu ka hre thin a, college kan kal lai a kan thiannu Lalteii te khua ani tih pawh ka hria. txt) or read online for free. A fapa Pu Chhawna te pawh an aw a ṭha hle hlawm. Confession #2340. Chu mi hunah chuan vantirhkohte chu a tir chhuak ang a, a thlante chu kawl kil li ata - lei tawp atanga van tawp thlengin - a lawr khawm ang. He tah hian a nuamah leh hreawmah pawh innghahna kan nih chu chiang takin kan hre thei. Ian-a chuan "Ka fapa i muhil tawh em?" a va ti a. Ka pa hi hnatul vangin min zin sandeih thin a. Ka fapa muhil chu ka en a ka fapa a ni bawk si lo; ka rilru na ka zu in nasa bawk si in control zo lo thut chuan dawp hrim hrim ka chak nen, engkhaw sawi set set lovin kan hlap tak tak a nih kha, tah chu sawi loh te pawh hi a te ngam lo hrim hrim. i file i zu thlan khan open kha click leh ngai mai thei aw. Naupang hmeltha tak, bright leh duhawm tak a ni. iv) Jakoba fapa Josefa kha a unauten Aigupta mite hnenah an hralh daih a, mi thiltithei takah Pathianin a siam hnu khan a pa Jakoba hnenah thu a chah a, “Pathianin Aigupta ram hotuah min siam ta, rei rial lovin ka hnenah lo chhuk vat rawh, ka chhungte zawng zawng nen keiman ka chawm ang che u”,a ti nia. Nadal chuan, "Tournament ka khelh apiangah champion ka duh. “Ka fapa t> ber, Clifford-a chu a thi hmasa ber a. Ka thianpa nen chuan kan in thlahfel ta a a. Bawihtea nen hian kan khawvel hi min lo tawngtaipui thin dawn nia. ” “Vawikhat motor a rawn la chhuak, chhas te kan phur chhuak ve ngei a. Manuni: Midang nun chu ka sawi thei hauh lo va, Rintea hi chuan a inchhir thu hlir hi a sawi \hìn a, kei pawh hian sim tùrin ka ngèn ve nasa a. Thih lungngaihna ka tuar lai a, Min hnemtu thenrual te nen, Ka lungngaihna min. Chuvangin Bible-a an lal chhung kum zat sawi hi dikah ring mai ila, BC tarlan hi chu m>nah i thlak mai teh ang. Tichuan Lalpan a fapa naupang zâwk Amos Lalramchhana nên Field-a rawngbâwl hna chu 2003 thlengin a thawh tîr ta a ni. 7 LALPA tih hi finna bul a ni a; Nimahsela mi ate chuan finna leh zirtirna an hmusit thin. He naupang hian a pa a chhun chuan nakin lawkah mi chhuanawm tak a a la ni dawn a ni," tiin Pu Fleeming-a chu a dil ta a. Kum 1910 vêlah khân, ka nu leh pate chu Georgia ram Tbilisi aṭangin Canada ramah an pêm a. 3:20 Tichuan zan laiah a tho va, i bawihnu hi a muthilh hlanin, ka fapa ka bula mi chu a la a, a pawm a, a fa thia chu mi pawmtir a. Ram I hmuh theih zawng zawng te hi nang leh I thlahte hnenah rochun atan ka la pe dawn che u a ni” a ti a. 3na Pantur mai ka hriat loh vang chuan pawn khawvawt ah chuan ka fapa pua chuan ka dingreng akhua a vawtin thli lah a thaw vuk vuk reng amosia lah a tap bang hleithei lo bawk nenkapa chuan ka bungrua chu arawn theh chhuak phawk phawk aA awki a rin em avang chuan kan thenawm khawveng ho pawh anrawn dak huang huang aka zakin ka thinrim kher mai hetiang tak hian ka chhungte hi. Ka pu fapa huaisen tak i nei e. Caipirinha ***** Cachaca 51 60ml Fresh Lime Wedeges 6 pcs Brown Sugar 1tspn Soda Water 30ml Glass - Double Rock. Watch Queue Queue. Ian-a chuan "Ka fapa i muhil tawh em?" a va ti a. A pa hmun nu hrang unau 10-te chu an inthlak danglam tawh em? Josefa chuan a pianpui a nau Bejamina chu a hmu leh ang em?. 2010) Miin,‘Lalfamkim’ min tih hian ka famkim vanga ‘ei’ ka ni lova, ka hming a nih avanga ‘ei’ mai ka ni zawk tih hi ka lo va inhre har tak em! Chuti nilo se chuan dawt hi ka sawi ngun awm vei te ka ti mai mai. Ka nupui hi ka then hnuah Pathian hnenah ngaihdam dil ila min ngaidam tho ang em?” a ti ta mai a. Ka tuina takah hetiang chawimawina ka dawng thei hi ka lawm tak zet a ni. Rempuia zung lai chu a rem lai laiah chelhin, rui hlim thawm nen, hnuk deuh titihin an zawn dawt dawt a. Siamliana hming hi Phullen lal Awksarala Sailo phuah a ni a. [He article hi Bangalore Mizo Association official newspaper, BMA AW Vol. Ka pa chanchin tlem han sawi ila. __count__/__total__ YouTube TV - Live TV like never before. A hming hi a pian hma atanga ka phuah lawk tawh vangin, tuna a hming ang diak diak lo deuhin JAIRA KHIANGTE tiin ka ziak lut ta a. *< Ka hnungzang hi vawtute hnenah ka dawh a, ka biangte hi hmul pawttute hnenah ka dawh bawk a : mualphonaah leh chilah ka hmai ka hup lo. Ka zinkawg chhuk leh phei Posted by Hmelthatea David on 12:42:00 AM May 9, 2006, tlai dar 4 vel a nia, Thuampui ah Bus changin ka nu nen kan Bus lo thleng tur chu kan changa, rei vak lo kan nghah hnu chuan alo thleng ve mai a. 8 Ka fapa, i pa zirtirna che chu ngaithla la ,I nu zirtirna che chu hawisan suh. Krismas pual thawnthu: Dollar 25 hloh huam in Krismas thlen nan chawlhkar khat chiah a awm tawh a, Ian-a chu a hnathawhna hmun atangin tlai tak a chau hnepin a haw a, an in kawngka ah chuan a fapa kum 5 mi chuan phur takin a lo hmuak a. He'ngte avâng hian, ‘ka chhûngte hian min lo va hmangaih êm!’ ka ti. Kum zabi pariat lai atanga tawh khan Europe chhim thlang lam khu Islam sakhaw bia Moors hnam chuan kum zanga chhung teh meuh an awp a. - Pathian hmangaihna ata engmahin min then thei lo - Thihna te, nunna te, vantirhkoh te, lalna te, thil awm sa te, thil lo la awm tur te, thiltihtheihna te, sanna te, thukna te, thil siam dang reng rengte pawhin, kan Lalpa Krista Isuaa awm Pathian hmangaihna ata chu mi then thei lovang tih dik takin ka hre si a. Ka fapa kha Krista inneih hrilhfiahna, Australia a kan buatsaih ah khan Krista aiawh Mopa ah a tang a, ka monu tur chu Mizoram ah khan monu angin kohhran aiawh in a lo tang ve thung ani. LÚNGENA hian fapa HAUCHEMA (Laltuaka Sailo fapa Hauchema nen ngaih pawlh loh tur a ni ang) a nei a, Hauchema hi Vanhnuai Hauchema an ti deuh kher thin. A theih phawt chuan fa neih tlem ai chuan fa neih tam hi kei chuan ka duh zawk a ni. Ka pa pawh chuan a fate chu a fate ang chiaha a en tur thu a hrilh a. Entirnan lal fapa hian, lal fapa a nihna turin engmah a tih a ngai lo, lal fapa a ni. Kan fa pa2 na tur erawh a chhiat ta hlauh mai a,ala rai leh ta lo ani. A duh apiang tan in register-in mahni story te post ve mai tur a ni e. Nunpuia Chhangte 100,556 views. Chutah zet chuan ka fapa aiin ka phur tawh zawk a, kawng bumboh tak pawh chu kan hmu mam vek tawh mai a, thlen thuai thuai ka chak na chuan min tur nasa khawp a. ‘Dawh hram hram …. Chuvangin kei pawh Isua ringa thih hnua a hnena kal ve ka duh avangin Isua ka nei tawh a, Pathian ringtu ka ni tawh asin. 20 Cule zan ahcun a tho ih ka ihthat sungah ka naute cu ka hnen ihsin a lak ih a ihkhun ah a ret. 9 Israel lal Joasa chuan Juda lal Amazia chu thu a thawn a, "Lebanon tlânga sidar thing hnênah Lebanon tlâng lênhlîng chuan, 'I fanu ka fapa nupuiah min neihtîr rawh,' a ti a. A chanchin hril chu ka duh,. A duh anga awm te chauh a chhandam thin. Tichuan kei chuan ngawi rengin Beer, khami zana kan in ang ngei leiin kha ka pu thlan lam pan chuan ka kal nghal. 11 "Hawh teh, thisen chhuah turin i chang ang. Hman lai hunah khan hming phuah chungchangah lalte leh miliante an zahin, hming ropui leh hming chapo, lalte ngaih huat palh theih thilah mite an fimkhur teh lul nen, ka pu erawh kan lalte ngeiin hming chhuanawm tak an lo phuahsak…. Moody nen chuan a inhmelhriattir a. Taka!! Ka hre chhuak thut. Ka harh ruai ruai. "CM vangin ka meeting lo vang, silaia inkah a ngaih chuan ka silai nen ka lo chho ang," a ti riap mai. Pi Krishna Rajbangsi chuan, “Ka pasal nen kaninneih hnua, ani kristian a nih avanga ka pasal sakhua zawm ve mai ka ni a. Hla thar i nei a nih chuan a dah luh belh theih reng e. Ka fapa nathana in ka pa chu lo ho hma se, Monopoly kan khel dun thei ang a, a ti thei, keimah nen in khelh a duh vang a ni. Kei erawh chuan lehkha zir zovin hna ka zawng mek a. Chung hun lai chu hun harsa tak a ni. Ka u fapa thla khat poh la tling lo a thi lek lek a, ka tawngtai a, Gabriela nunna ai chuan ka nunna la rawh ka ti a. __count__/__total__ YouTube TV - Live TV like never before. Beiseina sang tak nen min enkawl seilian a, engtik lai pawhin ka lakah rinna i nghat a. Pa leh Fapa leh Thlarau Thianghlim hmingin ka baptis a che tia tawngkam an hmanna Bible-ah hian hmuh tur a awm lova, Pa leh Fapa leh Thlarau Thianghlim hming neitu Lal Isua Krista hmingin an in-baptis thin zawk a ni tih Bible-ah kan hmu a ni. 50+ videos Play all Mix - Zorinzuali Khiangte ft Jt Production - Ka Lal fapa lyrics video YouTube Melody Lalsawithangi - Ka nu - Duration: 4:40. Chung zing a ka ngaihthlak pakhat chu "Rammawia'n 'Kan pastor hi ka thih huna min vui tu atan ka duh, Gospel Gogo Team ( Rammawia tel na team) in ka kuang zawn bawk se, YMA in pawndum nen min thlah rawh se' a ti" tih hi a ni a. "Bawihte, insiam nghàl vat vat ang. Ka Nu chu Vanneitluangi a ni a,mahse kum 3 ka nih kumin Thawhah(Ashma)vangin min boralsan tawh. I fapa hi bana kaih rual lek a nih ațanga tun thleng hian, tawp lovin ka chungah beiseina leh rinna i nghat tlat si. thechintimes - june 6, 2018. Hlim leh lawm takin chhungkua kan awm ho ve thin, tudang kan ngai bik lo. A len hunah chuan zai lam ni lova, thil danga a tui a nih pawhin lungsi taka theih tawp chhuahpui an tum tur thu leh, 2014-ah chuan Rap music-in Mizoram hi a hap hneh. A nau fapa Lota chu a hruai tel ve a. Zikpuii Pa ‘Zozâm Pâr’ thlirna 1. Pa-in a fapa tlangval thalai, a hmangaih leh a nghahfak a chan a a rilru suangtuahna kal vel tur hi kei fapa la nei lo hian ka tawmpui phak lo tih ka hria. Keichuan, engmah pek tur che ka nei ve lova, ka tih sak theih che awmchhun chu i tan leh i chhungte tana Țawngțai a ni. KTP,General-conference(inkhawmpui) nen a in nang ching hlauh mai a, tel tur in hming ka pe ve. Ka rin loh deuh deuh an lo ni hlawm bawk a. Vanlalsailova & a fapa Gabriel zai - Nang Ka kiangah i awm Vanlalsailova & a fapa Gabriel zai - Nang Ka kiangah i awm YouTube; Mittui a tla Sailova nen Nunhluiah | INHOUSE. Canada khawthlang lama awm Saskatchewan biala. A theih phawt chuan fa neih tlem ai chuan fa neih tam hi kei chuan ka duh zawk a ni. Hauchema hian Fapa pathum a neih chauh kan hre thei a. Gladys Staines chuan a pasal leh a fapa te'n mual liam san tawh mahse a fanu Esther nen chuan an pa hnathawh te anla chhunzawm ta zel a, hindu firfiak tak tak te kar a an inthlamuanna chu an banga Pathian thu tar " Pathian chu kan inhumhimna leh kan chakna, mangan lai atanpui vartu hnai reng a ni" (Sam 46:1) tih kha a ni. 9 I lu atan parthi mawi tak a ni ang a,I nghawng atan thi ang a ni dawn si a. “Ka zung lawk dawn”tih leh chhuah ka rual a,pawn chu alo thawveng zawk nge nge e. "Tunah hian ka nih tur ang zawng zawng ka ni zo tawh tihna a la ni lo a, a tawp ka la thleng lo. Curuangah an pahnih in an feh tlang. ♦ TKP AW Circulation Manager atan Tv. A nunhlui sima, a lam hawia a tana mi a inpek phawt chuan, Kan Pathian hian, “A nunhlui liamtaah a lo sual \hin em avangin hei chu ka rawngbawltu ni turin a tlak lo” a ni a ti ngai lo a, “An sualna leh atna te chu ka hre reng tawh lo ang, an tan ka fapa a thi si” a lo ti zawk a ni. Ka thiannu nen chuan ka fapa chu tlawhchhuah leh zai hi kan rel a, kan han phur mai mai khawp a. 2019 (Inrinni) zan khan luahin, Biak in thar luah pual hian zan inkhawmah hun ṭha tak leh hlimawm tak hman a ni. Fapa pahnih fel deuh deuh nei ta chu car pawh an vawng fai thei hle mai. A nu pawhin a fapa ngaihzawng a han hmuh meuh chuan hmel tha a ti ve hle a; amaherawhchu, a fapa nen hun rei tak an lo cheng dun tih a hriat avangin thusawi dan a fimkhur hle a, zawhna pawh a zawt tam hman hle a ni. Levia fapa Kohata, chu mi fapa Izara, chu mi fapa Kora chu Eliaba fapate, Dathana leh Abirama leh Peletha fapa Ona, Reubena thlahte nen chuan mite an hruai a: 2. Rau tirh ang maiin an ding mar hluai a, tlan pahin an ṭe leh tuar tuar a. Fahrah, rethei leh riangvaite Lalpa leh Pathian ka ni a, chu'ng mite chuan an tana ka fapa tawrhna an hmuh a, an hriatthiam theih nan rem ka ruat a ni. Chalbuanga Chhangte (Kum 25) chanchin ka hriat theih ang ang ka ziah tur hi May 30, 2000 a kalin Champhai venglai a mi, Chalbuanga tute zawt chiang turin, Kohhran Committee inUpa Thanruma nen min tir a. He kan khelhna hmun hi sorkar park a ni tennis court pahnih a awm thiang a, tumah dang mi dang an awm ve lo. Lalvunga) hi Siamkima Khawlhringin ‘Father of Mizo Poetry’ nihna a pek, Hrawva (1893-1965) leh Lalluii Chhakchhuak te fapa niin kum 1929 December ni 27 khan Aizawl Venghluiah a lo piang a. Kum zabi pariat lai atanga tawh khan Europe chhim thlang lam khu Islam sakhaw bia Moors hnam chuan kum zanga chhung teh meuh an awp a. a cartoon chhuak zawng zawng-ah a en duh ber a ni tlat. Airport kawt ah chuan in bial lianpui mai pawl phet hi a lo ding a, Thantea’n an Hostel lam ah min liam san a, Kima leh Saminseihleiha te nen an Hostel lam panin kan phei a, ka thutpui te an fing var bawk a kan sir a in thenkhatte, veng hming te an sawi a, Car manto ner awmna te ka hriatphah hial a ni. Ka fapa hian ka pa hi min ti ngai lehzual thin. Isaac Zoliana, Reiek khaw pa chuan hetiang hian Khuangchera Puk- a ti a hming vuah a nih dan a ziak. Tlân theih loh. Nupui leh pasal inkar aia inthian that tulna a awm lo vang a, thian rinawm kum tam tak daih kan hmu fo. ZoGAG Midnight Special (18+ only) *Lawi that zanah nupa nun an hmang ve ngei a, pa ber chuan nu-i,i van nei **** tak em tihpah chuan tan a la sauh sauh a, chu tih lai chuan nu-ber in lak zei tum lutuk khan “nang lo pon nuam an ti thei lutuk” anti chiah chu pa ber chuan a then nghal hmak. hnu hi chuan taksa, a tak ngei ka mamawh ta hle mai. A nu kal dawnin Liandova chuan, “Ka nu kal suh, i kalin keini engtin nge kan lo awm ang, rilṭamin kan thi mai ang asin, engmah thawk thei pawh kan la ni si lo va,” a ti kiang kiang a. Mahni kan inngaihhlutna khawvel, ka hman lo, engnge a nih bik, a neih ka ei biklo e, tia mahni inhmutha em em a, midang sualna kan hmuh len em em tawhna khawvelah hian rawngbawl a harsa ta talh mai le; chu mai bakah Setana hian bang lovin kan panna laiah min lo thlem ve reng bawk nen kan rawngbawlna pawhin hma a sawn hleithei ta meuh lo chu ni.